Muscle Beach info

1930-ban Kaliforniában a munkaügyi hatóságok kültéri edzőparkot telepítettek Santa Monicába: ezzel indult el a fitnessz-mozgalom. Az ötvenes évektől a Muscle Beach világhírű lett. Hasonló hely alakult később Venice-ben, amely átvette a vezető státuszt a súlyzós edzés tekintetében. A Muscle Beach Venice egy szabadtéri edzőterem, amelyben gyakran tartanak rendezvényeket és versenyeket.

Ennek magyar reinkarnációja a Scitec Muscle Beach Siófokon, ami kb. 10 éve jött létre és rögtön összegyűjtötte az erősportolók színe-javát. Kezdetben csak erőemelő versenyek és ad-hoc Team Scitec edzések voltak, de azóta  kibővült programkínálat várja az érdeklődöket.

A helyszín idén is a siófoki Plázs, ahol szinte a vízparton található az arra a hétvégére ide telepített ingyenes edzőterem. Minden program, így az edzőterem használat is ingyenes (csak a strandbelépőt kell megvenni.)

A Muscle Beach lehet versenyzési lehetőség (Scitec Raw, Power Challenge, Mr. és Ms. Muscle Beach), szórakozási lehetőség a rengeteg program megtekintésével, edzési lehetőség az ingyenes edzőteremben, valamit találkozási lehetőség a sporttársakkal, barátokkal, Team Scitec tagokkal, Magyarország kiemelkedő jelentőségű sportolóival és személyiségeivel.

Mert biztos lehetsz benne, hogy idén is mindenki itt lesz, aki számít!

Scitec Muscle Beach 2024

2023 augusztus 4-5.

Plázs
8600 Siófok, Petőfi sétány 3.

A Muscle Beachre a belépés ingyenes (de a Plázs a Siófoki nagystrand területén belül van ezért strand belépőt kell venni.)

Scitec musclebeach

Elérhetőség: musclebeach@scitec.hu

Cím: 8600 Siófok, Petőfi sétány 3-5.

Copyright © 2022 Scitec Nutrition® – Minden jog fenntartva.