Power Challenge

Scitec Power Challenge erő-állóképességi bajnokság

A Power Challenge egy új tömegsport, amelyen mindenki tud teljesíteni, aki fél éve már rendszeresen jár edzőterembe.

5 (+1) féle gyakorlatot kell elvégezni egymás után vagy csak egyenként a versenyen. Meg lehet csinálni mind az ötöt, de el lehet indulni egy versenyen csak egy számban is.

Kor – és súlycsoport, valamint nem alapján a Power Challenge weboldali kalkulátora számítja ki a súlyt, amivel a gyakorlatot minél több ismétlésszámmal, de szabályosan el kell végezni.

A szabályosságot versenybíról felügyelik és csak a helyesen végzett ismétléseket adják meg.

Lehet indulni minősítésért, vagy versenyezni a többiekkel. A minősítő azt jelenti, hogy 10-20 ill 30. ismétlésnél bronz, ezüst ill. arany minősítő érmet szerez a versenyző.

Ha ennél több ismétlést teljesít, versenyben lesz a többiekkel, és a 3 legtöbb ismétlést végző versenyző lesz az első, második és harmadik helyzett, amiért szintén érmet kap.

A versenyen 3 szinten lehet indulni: amatőr, versenyző és profi. Az amatőr szinten megnyerő versenyző a továbbiakban a versenyző kategóriában indulhat csak.

Minden versenyző bekerül a Power Challenge rendszerébe, ahol saját online versenyzői profilja lesz, amely mutatja az aktuális eredményeit.

A Muscle  Beach Power Challenge bajnokság a szombati napon fog menni reggeltől délutánig a Plázson, hatalmas hangulattal.

Jelentkezés: powerchallenge.hu

Scitec musclebeach

Elérhetőség: musclebeach@scitecnutrition.com

Cím: 8600 Siófok, Petőfi sétány 3-5.

Copyright © 2022 Scitec Nutrition® – Minden jog fenntartva.